В селі Бойківщина розпочато облаштування приміщення ФАПу

  • 948

У травні 2021 року розпочалося облаштування внутрішнього туалету у приміщенні ФАПу села Бойківщина, яке розташоване на першому поверсі  адмінбудинку. До складу ФАПу площею 75 кв.м. входить кабінет завідувача і фельдшера, маніпуляційна, оглядовий кабінет, технічне приміщення.

У 2012 році сільською радою до маніпуляційної було підведено воду, втановлено електричний  бойлер та зроблено каналізацію.

За ініціативи старости села Вікторії Дрофич розпочато роботу по облаштуванню внутрішнього туалету в технічному приміщенні ФАПу матеріали, для якого  були частково придбані у 2020 році Михайлівською сільською радою. Завдяки допомозі небайдужих жителів села було проведено підготовчі роботи: пробито  отвір у стіні та викопана траншея для каналізаційних труб протяжністю 23 метри. Також за сприяння головного лікаря КЗ "Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги" Олександра Балагурчика спеціалістами Драбівської ЦРЛ було встановлено нову сантехніку. Робота по  облаштуванню продовжується і в подальшому ще планується встановлення кабінок.