Проведено перше пленарне засідання 14 - ї сесії селищної ради

  • 1542

7 липня,  під головуванням селищного голови Світлани Орел, відбулося перше пленарне засідання чергової  14-ї сесії Драбівської  селищної ради. У роботі сесії взяли участь 20 депутатів.

Затвердивши порядок денний, депутати перейшли до розгляду питань.

На засіданні сесії затвердили програму компенсацій пільгових перевезень окремих категорій громадян Драбівської територіальної громади на залізничному транспорті приміського сполучення, внесли зміни окремих діючих програм селищної ради, до бюджету селищної територіальної громади на 2021 рік, заснували заохочувальні відзнаки селищної ради та селищного голови, звання «Почесний громадянин Драбівської територіальної громади», внесли зміни до Статутів окремих навчальних закладів  освіти, розглянули низку комунальних та частину земельних питань.

Всі питання, що подано на розгляд пленарного засідання сесії, були попередньо розглянуті на засіданнях постійних комісій селищної ради, та отримали їх схвалення.

Беручи до уваги велику кількість запланованих до розгляду питань, депутати оголосили перерву в роботі сесії до 15 липня.

Фото без опису