Робоча поїздка селами громади

  • 588

 

«Хоч літо і перебуває в зеніті - підготовка об’єктів теплового господарства закладів освіти громади  до роботи в осінньо-зимовий період не повинна зупинятися ні на хвилину! Ми повинні забезпечити безперебійну роботу котелень та створити комфортні умови для здобувачів освіти» - наголосила Світлана ОРЕЛ, селищний голова, перебуваючи в Закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів с.Перервинці: «Тому уже сьогодні ми завершили виконання робіт по проекту «Технічне переоснащення системи газопостачання (заміна котлів) в теплогенераторній ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Перервинці по вул. Шкільна, 13 в с.Перервинці Черкаської області» вартістю 166,441 тис.грн, які були виділені з бюджету Драбівської селищної ради.

Фото без опису

В найкоротші терміни і якісно проведено заміна газових котлів підрядною організацією «ФОП  Півторацький І.В.».

Фото без опису

Мережа закладів освіти громади нараховує 11 закладів загальної середньої освіти, 10 закладів дошкільної та 1 заклад позашкільної освіти. Із 22 освітніх закладів: 8 котелень працюють на газу, 9 котелень працює на твердому паливі, 2 – електричне опалення, а в Драбівському НВК, ЦДР «Сонечко» смт.Драбів та Центрі ДЮТ смт.Драбів  - опалення централізоване.

Станом на сьогодні проведено огляд та ревізія ввідних та розподільчих пристроїв електропостачання, лабораторні випробування заземляючих  пристроїв і ізоляції освітлювальних приладів та силових мереж, технічний огляд електрообладнання котелень і замінено 5 електролічильників в ЗДО (ясла-садок) «Оленка» с.Бойківщина і «Сонечко» с.Жорнокльови, ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Бойківщина і с.Білоусівка та ЗЗСО І-ІІ ступенів с.Митлашівка. Проведена повірка сигналізаторів загазованості повітря, вузлів обліку газу та димовентканалів. Проводиться повірка лічильника тепла Центру ДЮТ смт. Драбів.  

На даний час в заклади освіти, що опалюються твердопаливними котлами, завезено 100 м.куб. дров твердих порід. Постачання вугілля, згідно договору, до закладів освіти буде здійснено в серпні 2021 року в кількості 130 тон, що становить 100 відсотків до потреби.

Виготовлено проектно-кошторисно документацію по заміні димохідної труби в котельні ЗДО «Колосок» с.Білоусівка. Орієнтована вартість робіт 30,0 тис.грн. Будівельні роботи будуть проведені в серпні цього року.

Заборгованість по енергоносіях відсутня.