Освітяни Драбівської ТГ активно включились в кампанію вакцинування

  • 409

Фото без опису

«Покликання вчителів – ділитися своїми навичками та вміннями з учнями. Усі втомилися від онлайн-уроків та прагнуть живого спілкування у класах. Вакцинація від COVID-19 дозволить розпочати рік безпечно та у звичному режимі», – наголошують у Міністерстві охорони здоров’я.

Освітяни Драбівської ТГ активно включились в кампанію вакцинування. Станом на сьогодні, в закладах освіти громади працює 434 працівники. 245 осіб – педагогічні працівники, з них 90 – пройшли вакцинування, що становить 36,7%, обслуговуючий персонал налічує 189 осіб, з них 75 – вакциновані, що становить 39,7%. Загальна кількість вакцинованих працівників – 165 осіб, що становить 38%. За останні два дні вакцинувалися першою дозою  іще 12 осіб. Дана робота не припиняється  ні на хвилину. Постійно проводиться моніторинг бажаючих пройти вакцинацію на вибір працівника, враховуючи консультації сімейних лікарів, в тісній співпраці з фахівцями КНП «Центр ПМСД Драбівської селищної ради»  визначається дата і місце вакцинації, про що в оперативному порядку повідомляються   освітяни.

«Власним прикладом створюємо безпечні умови проходження 2021-2022 навчального року!» - з такими словами звернулася до керівників органів управлінь освіти територіальних громад заступник голови Черкаської ОДА Лариса КОШОВА: «Кожен працівник освіти повинен сьогодні усвідомити, що пройшовши вакцинування від COVID-2019 ми створюємо міцний фундамент колективного імунітету та розпочнемо навчальний рік у звичному режимі».