Відсвяткували День села

  • 450

Вчора жителі  сіл Олімпіадівка та Козаче відсвяткували День народження своїх сіл.

Почесними гостями свята були керуюча справами Драбівської селищної ради Ольга Красоха та представник ТОВ «Атлантик Фармз ІІ» Сергій Петренко.  У своїх словах вітання вони відзначили, що без жителів цієї території, їх щоденної праці, прагнення до розвитку та любові до рідної землі не можливе існування села. На святі панувала тепла і дружня атмосфера.

Фото без опису

На святковий концерт завітали не лише односельці, а й гості з сусідніх сіл.  Своє мистецтво присутнім дарували соліст Перервинцівського будинку культури Анатолій Розсоха, юні таланти Митлашівського сільського будинку культури, дитячий Зразковий інструментальний ансамбль "Гармошечка", Аня Христенко, учасниця дитячого фольклорного колективу Центру культури і дозвілля Драбівської селищної ради та інші аматори мистецтва.

Фото без опису

За сценарієм свята увага була приділена всім категоріям жителів села. На святі вітали від найменшеньких до найповажніших найстарших, вітали родини, які прожили у парі 50 і більше років. Всім вручено пам’ятні подарунки.  

Фото без опису Фото без опису

Найбільшу увагу було приділено розвагам малечі. Дитячій радості не було меж, оскільки вони вдосталь могли розважатися на гірках та батутах. Найменших учасників свята чекав сюрприз від Народного депутата України  Олега Арсенюка – шоу бульбашок та аніматори.

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису

На завершення всіх охочих пригощали смачною кашею та соковитим кавуном, а діти ласували морозивом. Свято вдалося!

Висловлюємо щирі слова подяки за організацію всього святкового дійства старості Миколі Скирді, надану фінансову допомогу ТОВ «Атлантик Фармз ІІ» і ТОВ «АгроМакс»  та всім учасникам художньої самодіяльності.