Вітання жителям села Жорнокльови

  • 415

Фото без опису

 

Шановні жителі села Жорнокльови!  

      Від селищної ради, виконавчого комітету та               депутатського корпусу щиро вітаю вас всіх із Днем села!

     

День народження села – це  наше з Вами  спільне  свято.

    Історія Жорноклів має глибоке коріння у давні часи. Вашому селу виповнилося 379 років. Творять історію люди, і головна заслуга  цього - ваша, всіх, хто будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас  і залучає до культурних цінностей. І лише ваше уміле господарювання, любов до рідного села стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сімї.

      Саме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту нашої громади є часточкою її історії.

      Висловлюю усім жителям слова глибокої вдячності за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут.

      В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

    Нехай живе ваше рідне село Жорнокльови, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.  Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі, у кожній родині. Щоб кожному з вас усміхалася доля, Господь дарував наснагу і сили, щоб ви проживали  у дружньому колі і  працею славили ваші родини.

 

З повагою

Селищний голова                                                        Світлана ОРЕЛ