Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста юридичного відділу виконавчого апарату Драбівської селищної ради.

  • 546

 

Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Драбівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста юридичного відділу виконавчого апарату Драбівської селищної ради.

Вимоги до кандидатів:  освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи на державній службі або в органах місцевого самоврядування не менше одного року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років, досвід роботи з комп'ютерними програмами.

Термін подання документів 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення. Довідки за телефоном 3-08-50. Адреса: смт Драбів, вул. Центральна, 69, каб. 214, Організаційно-кадровий відділ виконавчого апарату Драбівської селищної ради.

З Порядком проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад  посадових осіб місцевого самоврядування Драбівської селищної ради та переліком питань на знання законодавства  можна ознайомитися тут.  Фото без опису