Заступник селищного голови провів засідання комісії

  • 866

Фото без опису

13 серпня 2021 року  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Зореслав Рудченко провів засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, внесків до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного внеску на загальнодержавне соціальне страхування.

  Предметом розгляду на засіданні було питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати, яка виникла на окремих підприємствах селища.

Відповідно до попередніх статистичних даних станом на 01.08.2021 року заборгованість із виплати заробітної плати працівникам підприємств, установ та організацій, розміщених на території селищної ради становить майже 1,7     млн.грн.

 Керівники та представники підприємств доповіли про вжиті заходи щодо покращення фінансово-економічного становища підприємств та ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати.

За результатами засідання Комісія прийняла узгоджені рішення направлені на усунення проблемних питань з метою сприяння прискоренню погашення існуючих боргів із заробітної плати.

Фото без описуФото без опису