Вітання жителям села Привітне!

  • 391

Фото без опису

 

Шановні жителі села Привітне!

 

Від селищної ради, виконавчого комітету та            депутатського корпусу

щиро вітаю вас всіх із Днем села!

 

Село, як і людина, має свою біографію. І у кожного вона – неповторна. Тому іменинне свято села – свято єднання для всіх його мешканців. Добрий дух рідного села, його тепло й затишок – запорука щасливої долі людини. Батьківська домівка – найдорожче місце для кожного.

Саме від вас, шановні жителі села, залежить сьогодення і майбутнє Привітного. Завдяки вашим працьовитим рукам твориться історія села, від вашої наполегливості та самовідданості залежить його майбутнє. .

День народження села - це особливе свято, яке об’єднує всіх, хто любить своє село, тих людей, чиєю працею воно створювалось.

В цей святковий день від усієї душі зичу вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла.

Бажаю процвітання нашому селу, покращення життя та добробуту людей, нехай народжуються і підростають діти та спокійно і захищено почуваються люди похилого віку!

І куди б не закинула вас доля, не забувайте про своє рідне село!