Вітання жителям села Драбове-Барятинське

  • 405

Шановні жителі селища Драбове-Барятинське!

 

У житті кожної людини буває багато свят, родинних, релігійних та загальнодержавних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є День рідного села.

  Найбільш особливим він є для людей старшого покоління, які народились на рідній землі, трудились на ній, віддавали часточку своєї душі і серця заради кращого життя.  Саме вони і є найбільшим багатством села – працьовиті, співучі, мужні й терплячі. Цього дня їм віддають шану й любов, їм присвячують теплі і щирі слова, чудові пісні.

 Немає сумніву, що наполеглива, самовіддана праця жителів вашого села є гарантією постійного і ефективного його розвитку.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Тож, з нагоди Дня села, від селищної ради, виконавчого комітету та депутатського корпусу вітаю всіх мешканців  Драбове - Барятинське та бажаю міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село.

 Ви є частинкою великої родини – нашої громади. Нехай зростає та процвітає наша громада, нехай в неї буде яскраве та щасливе майбутнє!

 

 

З повагою,

 

селищний голова                                       Світлана ОРЕЛ