Спортивні здобутки громади

  • 551

Фото без опису

 

      

Багатим на спортивні змагання був цей тиждень в Драбівській громаді.

Розпочалися вони ще у вівторок, коли 17 серпня 2021 року на території Центру культури і дозвілля відбулися показові виступи учнів ДЮСШ «Слов’яни», присвячені 30-й річниці незалежності України.

У виступі взяли участь діти різних вікових категорій. Саме спортивне дійство було насичене позитивними емоціями та жагою до спортивних звершень.

У суботу 21 серпня на стадіоні “Колос” розпочався турнір з великого тенісу. Переможця цих змагань буде визначено 23 серпня після фінальної зустрічі.

В цей же день в рамках чемпіонату Золотоніського району не стадіоні «Колос» відбулася зустріч ФК «Славутич» смт Драбів та ФК «Нива» с.Зорівка. Драбів’яни отримали впевнену перемогу з рахунком 3:1. На стадіоні в с.Перервинці в першості серед команд І ліги зустрічалися команда «Штурм» с.Перервинці та ФК «Благодатне» с.Благодатне. Зустріч завершилася з рахунком 4:4.

22 серпня у спортивному залі ЦКіД пройшли змагання з волейболу. В турнірі взяли участь команди «Зірка» с.Нехайки, «Альтаїр» смт Драбів, «Штурм» с.Перервинці та «Маяк» с.Піщане. Всі команди продемонстрували спортивний характер та жагу до перемоги. Кращими стала команда «Альтаїр» смт Драбів, яка і виборола Кубок переможців.

Бажаємо нашим спортсменам подальших перемог! Дякуємо що підтримуєте в громаді розвиток спорту!