Відбулися святкування Дня села в Нехайках, Перевинцях та Митлашівці

  • 551

Нехайки, Перервинці та Митлашівка – три села Драбівської територіальної громади географічно розміщені в різних  її куточках. Проте всіх їх об’єднало  в ці дні спільне свято –  вони святкували свої дні народження.

День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі. Усі досягнення, якими багаті села, складаються із щоденної праці, знань і талантів їх мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої родини.

 Щирі слова привітань  до жителів громади лунали в ці дні від Драбівського  селищного голови Світлани Орел, заступника селищного голови Зореслава Рудченка,  старост сіл  Єгора Вигулярного, Миколи Скирди та Анатолія Кучменка.

    Приємно, що під час проведення свят жителів сіл було нагороджено подарунками в різних номінаціях: були відзначені найстаріші жителі села, новонароджені, багатодітні сім’ї та сім’ї, які відзначили золоті весілля. Для наймолодших жителів працювали дитячі  локація:  дитячі атракціони, батути, веселий потяг. Не обійшлися святкування і без  частувань: каша,  вареники, рибацька юшка прийшлися до смаку всім присутнім.

Аматори сцени  Митлашівського та Первинцівського будинків культури продемонстрували неймовірні концерти. До жителів Нехайок з концертною програмою завітав поліський ансамбль пісні і танцю «Льонок». Діячі з трепетом та любов’ю виконували пісні, танці, з щирими привітаннями звертались до присутніх.

 З впевненістю можемо підсумувати, що свята вдалися на славу. Та це й не дивно: такі заходи об'єднують жителів, наповнюють серця гордістю за рідну землю, за талановитих та працьовитих людей, які тут живуть.