Відзначили День села у трьох селах громади

  • 407

Фото без описуОстання субота літа була багатою на святкування дня народження сіл Драбівської територіальної громади: Бойківщина, Криштопівка та Золотоношка відсвяткували День села.

 

Святкування Дня села – це гарна традиція, своєрідний підсумок усього зробленого за певний проміжок часу. Із цим святом жителів Бойківщини привітав заступник селищного голови Зореслав Рудченко, секретар селищної ради Олександр Мірошник звернувся із вітальним словом до криштопівчан, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Ольга Красоха привітала зі святом жителів Золотоношки. У своїх вітаннях всі вони зазначили,  що здобутки нашої громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих жителів, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням.

Для своїх земляків та гостей свята працівники та аматори Центру культури і дозвілля селищної ради подарували святкові концерти. Мелодійні пісні, запальні танці, музика, чарівні ведучі – всі намагалися показати свої найкращі таланти та дарували присутнім своє тепло й посмішки.

Протягом всіх свят присутніх частували  смачною кашою, варениками та іншими смаколиками, звідусіль лунав сміх дітей, які стрибали на батутах. Свята проходили весело, панувала атмосфера злагоди, відчувалося, що День села – це свято єднання.

Нехай і надалі наші села процвітають, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку!