День знань у школах громади

  • 537

 

День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань.

Фото без опису

Старші учні подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі та викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна та урочиста.

1-го вересня в усіх освітніх закладах Драбівської селищної ради пройшло свято Першого дзвоника. До шкіл громади пішло 1258 учнів, 100 першокласників вперше переступило шкільний поріг.

Фото без опису

Фото без опису

Селищний голова Світлана Орел привітала з  початком навчального учнів та вчителів Драбівського навчально-виховного комплексу «Заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені С. Васильченка-гімназія» Драбівської селищної ради. Побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити та від Драбівської селищної ради  вручила подарунок – телевізор для класу проекту «Інтелект України».

Фото без опису

З словами вітань та подарунком до драбівських школярів завітав депутат Черкаської обласної ради Григорій Плічко. Він також   побажав першокласникам наснаги та цікавих пригод у країні знань, старшокласникам та випускникам – наполегливого навчання та сумлінної праці, вчителям – успіхів у їх благородній справі та великих творчих перемог. Разом з привітаннями учні початкових класів отримала від депутата цінний подарунок – ноутбук та принтер. Також школярі отримали в подарунок принтер від представників ТОВ «Баришівська зернова компанія».

Фото без опису

Старости сіл селищної ради також побували на урочистих лінійках в своїх селах та привітали усіх з початком нового навчального року.