З 95-річним ювілеєм привітали жительку села Митлашівка

  • 378

4 вересня 2021 року свою 95-у осінь зустріла Марія Кузьмівна Голобородько, учасник війни, ветеран праці, багатодітна мати, жителька села Митлашівка Драбівської селищної ради.

З нагоди такої дати, з візитом пошани до ювілярки завітали почесні гості: Микола Скирда - староста с. Митлашівка, Михайло Плічко - голова первинної ветеранської організації, Наталія Черненко - головний спеціаліст відділу соціального захисту і охорони здоров'я Драбівської селищної ради, Валентина Крокосенко - голова ради ветеранів Драбівської селищної ради.

Привітавши ювілярку, ми довго спілкувалися з нею, слухали її спогади про навчання в ФЗУ, про трудові будні у різних сферах діяльності , про голодомор, про трудові досягнення і нагороди. Нашу розмову переривали безкінечні телефонні дзвінки з вітаннями від дітей, онуків та правнуків, які проживають у різних куточках України. Сама ж ювілярка впізнавала їх по голосу, бо вони телефонують часто, раділа і дякувала, що не забувають. А ми дякували її сину, Василю Дмитровичу, який проживає разом з матір'ю, за доглянуту старість, за синівську любов і опіку, за теплу сьогоднішню зустріч. Ну і як завжди, традиційне фото на згадку!