Відбулося пленарне засідання 16 сесії Драбівської селищної  ради

  • 829

10 вересня відбулося пленарне засідання 16 сесії селищної  ради VIII скликання під головуванням селищного голови Світлани Орел.

Фото без опису

Фото без опису

Варто зазначити, що усі питання були попередньо ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях профільних депутатських комісій. 

В ході своєї роботи депутатами затверджено: звіт про виконання бюджету Драбівської селищної територіальної громади за І півріччя 2021 року; фінансові плани комунального некомерційного підприємства «Драбівський  центр первинної медико-санітарної допомоги» та комунального некомерційного підприємства «Драбівська  багатопрофільна лікарня» Драбівської селищної  ради на 2022 рік; Положення про порядок списання комунального майна, що належить територіальній громаді Драбівської селищної ради і перебуває на балансі комунальних підприємств; Порядку складання, затвердження та контролю за виконанням фінансових планів комунальних некомерційних підприємств, комунальних підприємств  Драбівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

 

Депутати затвердили Положення про старостинський округ, Положення про старосту Драбівської селищної ради в новій редакції та Порядок проведення громадського обговорення щодо кандидатури старости у Драбівській селищній раді.

Фото без опису

Традиційно обранці громади розглянули низку земельних питань.  

На засіданні також були прийняті й інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення, серед яких внесення змін до окремих програм  та зміни до бюджету селищної територіальної громади на поточний рік.

Прийняті рішення 16 сесії селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки, визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Інші новини

Всі новини