Вітання з нагоди Дня села Левченки

  • 431

Фото без опису

Дорогі мешканці та гості села Левченки!

Від імені Драбівської селищної ради, її виконавчого комітету, депутатського корпусу  і усієї громади, прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня села.

День села - особливе свято, яке об`єднує всіх його жителів, тих, чиєю працею воно створювалось, хто колись переїхав і назавжди тут залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

Усі досягнення, якими багате ваше село, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя села і саме в такі свята кожен відчуває себе  частиною великої громади. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

У такий радісний день зичимо Вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Бажаємо аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння серед мешканців вашого прекрасного села.

Від усієї душі зичимо вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, процвітання, стабільності і мирного неба над головою.

Нехай серця повняться гордістю за своє рідне село та прагненням до єдності, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.  

Зі святом вас!

 

З повагою,

Селищний голова                                                        Світлана ОРЕЛ