Проведено нараду з працівниками відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг»

  • 762

 

Комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради проведено нараду соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома, на якій розглянуто низку організаційних питань.

Фото без опису

Зокрема, директором комунального закладу Жанною Гордієнко озвучено та донесено до відома працівників інформацію та напрямки роботи стосовно відзначення Дня людей похилого віку, тісної співпраці із старостами сіл громади та підготовки до роботи в осіннньо-зимовий період 2021-2022 р.р.

Фото без опису

Особливої уваги було надано питанню виявлення осіб, які потребують надання соціальної послуги догляду вдома, порядку збору пакета документів для оформлення даного виду послуги, а також,  порядку припинення обслуговування громадян.

Головним спеціалістом відділу соціального захисту та охорони здоров’я Драбівської селищної ради Наталією Черненко був доведений до відома соціальних робітників План заходів з відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Міжнародного дня людей з інвалідністю на території Драбівської селищної ради.

Фото без опису

Соціальним працівником відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу Катериною Селецькою озвучено інформацію стосовно дотримання заходів  захисту при обслуговуванні громадян під час карантинних обмежень, викликаних вірусом Covid-19, порядку заповнення та здачі графіків роботи, звітів та актів виконаних робіт соціальними робітниками.

За результатами озвучених та обговорених питань соціальним робітникам відділення соціальної допомоги вдома дано на виконання ряд доручень та завдань.