Вітаємо з Днем рятівника України

  • 261

                           Фото без опису

  Шановні рятівники, працівники галузі цивільного захисту  та пожежної охорони Драбівської громади, щиро вітаю вас  з       професійним святом - Днем рятівника!

   На вас покладена надзвичайно почесна місія - охороняти безпеку та спокій мешканців нашої громади. Кожен ваш тривожний виїзд - це випробування сили духу і професіоналізму, а кожна приборкана пожежа - це врятовані людські життя.

     В умовах сьогодення ви з гідністю виконуєте доручену справу, щодня відстоюючи у різноманітних екстремальних ситуаціях народне добро. «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» - ці три слова є девізом вашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність вашої професії.

 То ж нехай ваша відданість справі, готовність захищати національні багатства, і насамперед здоров'я і життя людей, ніколи не вичерпуються і надихають вас на нові досягнення у вашій благородній і гуманній справі.

    Прийміть слова сердечної вдячності і поваги за вашу відповідальну, мужню працю в ім’я захисту людей.

   Дозвольте цього святкового дня побажати усім вам, міцного здоров'я, всіляких гараздів, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Бережіть рідних і не будьте байдужими до інших людей!

   Переконана, що в й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі. Зі святом!

 

 

З повагою

 

Селищний голова                                                            Світлана ОРЕЛ