Вітаємо з Днем Драбова

  • 679

Фото без опису

Дорогі драбівяни  і гості селища!

 

Сьогодні наше селище святкує 332 річницю від Дня його заснування.

Цей день є особливим для драбів’ян, він об’єднує всіх, кому дорогий Драбів, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

Сьогодні Драбів є центром Драбівської територіальної громади, яка об’єднує 18 населених пунктів.

Драбів – наш рідний дім і тільки від нас залежить його щасливе майбутнє. Успіх та цвіт великої України починається з маленького селища та людей, які наповнюють його. Усі досягнення, якими багате селище, складаються з вашої щоденної праці, знань і талантів, дорогі драбів’яни!

Дякуємо всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного селища, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов і війну, і голод, і розруху, але не зламався, не втратив віри, та безкорисно служив малій Батьківщині, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Ми пишаємось нашою талановитою молоддю, яка досягає успіхів у навчанні, творчості, крокує в ногу з часом й плідно працює в сфері інформаційних технологій й інновацій. У якої є енергія і бажання будувати і розвивати громаду.

День народження – це завжди приємне і радісне свято. Свято, яке знаменує новий етап розвитку і час для аналізу попередніх досягнень.

У ці непрості для нашої держави часи нам так важливо бути єдиною, згуртованою родиною, мати різні думки і погляди, але вміти чути один одного, знаходити компроміси та досягати бажаних цілей.

Кожне покоління працювало на розвиток нашого рідного селища. Наше завдання - надалі примножувати його красу і велич.

Ми віримо, що наше селище з кожним роком ставатиме гарнішим, затишнішим і комфортнішим, щоб заможніше жилося його жителям.

 

Дорогі драбів’яни!

Від імені депутатів, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю всіх з Днем народження нашого селища!

Бажаю всім здоров’я, щастя, добра, достатку. Нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості всім вам у завтрашньому дні.

Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне селище, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині. 

Молоді бажаю наснаги, гарних перспектив, світлої долі. Вірте в свої сили! Творіть!

Божого вам всім благословення! Зі святом вас!

 

З повагою

селищний голова                                                    Світлана ОРЕЛ