Драбів'яни відзначили День селища

  • 363

Уже доброю традицією для Драбівської громади стало вшанування історії родоводу рідного краю. Не винятком є і селище Драбів, яке відзначило сьогодні, 21 вересня, 332 – у річницю від дня свого заснування.

Фото без описуДень селища – це не просто свято, це свідчення єдності та самоорганізованості. До того ж, це ще один привід зібратися жителям свого населеного пункту разом, поспілкуватися, послухати душевних пісень та отримати задоволення від виступів артистів.

Фото без опису

Фото без опису

Розпочалася офіційна частина концертною програмою за участю творчих колективів громади. Із теплими словами до драбів’ян  звернулася селищний голова Світлана Орел, яка привітала присутніх зі святом, побажала усім жителям селища щастя, добробуту у домівках та благополуччя в родинах, процвітання та стабільності. Підкреслила, що Драбів – наш рідний дім і тільки від нас залежить його щасливе майбутнє, а також запевнила, що спільними зусиллями вдасться розвивати наше селище та оновлювати на краще.

Фото без опису

Святковий захід продовжився у парку відпочинку, де всі бажаючі мали можливість поласувати кулішем, варениками та шашликом.

Фото без опису

Фото без опису