Вшанували пам’ять полеглих у боротьбі за свободу рідної землі

  • 401

Фото без опису

Сьогодні, з нагоди  78-ї річниці визволення Драбівщини від фашистських загарбників, за участю селищного голови Світлани Орел, депутатів селищної ради, голови громадської організації «ОВУ Драбівської селищної ради» Валентини Крокосенко, голови первинної ветеранської організації смт Драбів Валентини Клименко, голови громадської організації «Спілка воїнів АТО» Віктора Стойди, керівників підприємств, установ громади та працівників селищної ради відбувся мітинг з вшанування пам’яті полеглих у боротьбі за свободу рідної землі та урочисте покладання квітів до Братської могили.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Пам’ять воїнів, загиблих під час бойових дій з визволення Драбівщини від фашистських загарбників, вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису

Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

У День визволення Драбівщини, ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість нашого народу у боротьбі за незалежність.