Вітаємо з Днем дошкілля!

  • 551

Фото без опису

 

Шановні вихователі та працівники

дошкільних навчальних закладів Драбівської громади!

 

   Вітаємо всіх вас, хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям, із професійним святом! Висловлюємо сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей – найменших мешканців нашої громади.

   Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті. Тому у ваших руках зараз доля цілого покоління дітей, які завдяки вашій турботі, терпінню, мудрості стануть незабаром повноцінними членами нашої громади.

   Бажаємо вам яскравих посмішок, тепла, здійснення мрій та досягнення вершин професійної майстерності. Нехай вдячні дитячі почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро  наповнена теплом і любов'ю.

    Нових творчих успіхів, Вам, міцного здоров’я, добробуту і достатку!

 

З повагою

Драбівський селищний голова                 Світлана  ОРЕЛ

Депутатський корпус  та  виконавчий комітет селищної ради