Звернення селищного голови Світлани Орел з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана

  • 721

 

Шановна громадо!

Шановні керівники підприємств, установ, організацій !

 Дорогі друзі!

Фото без описуНаближається 1 жовтня – день, коли у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений з 1991 року Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні - це ще і День ветерана.

Цей день - ще одна можливість всім нам пригадати про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини нашого суспільства.

 Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, самотніх, яким вкрай потрібна наша допомога в повсякденному житті, особливо сьогодні, коли в багатьох основним джерелом існування є пенсія, розмір якої не забезпечує нормального життя.

 Це ще один привід засвідчити глибоку повагу ветеранам війни і праці за їх неоціненний внесок у збереження і розбудову нашої країни, району, за багаторічну самовіддану і звитяжну працю у трудових колективах громади.

 Це слушний момент вкотре сказати слова щирої любові та подяки нашим батькам і матерям, дідусям і бабусям, які зростили нас і наших дітей, вчили нас добру і справедливості, зберегли для нас найкращі національні та родинні традиції, допомагали долати життєві труднощі та досягати маленьких та великих перемог.

 Тож давайте разом у ці дні пошануємо гордість і опору нашої громади – людей похилого віку! Допоможемо, підтримаємо, прийдемо чи просто зателефонуємо, і подякуємо за все, що вони зробили заради нас та нашого майбутнього!