На порядку денному - збільшення надходження до бюджету Драбівської громади

  • 1174

Сьогодні, під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Зореслава Рудченко відбулося засідання робочої групи з питань сприяння легалізації заробітної плати і зайнятості населення та збільшення надходження до бюджету Драбівської громади.

Фото без опису

В рамках проведення засідання головним питанням порядку денного стало обговорення збільшення надходження податку на доходи фізичних осіб і єдиного соціального внеску.

По даному питанню виступила Кардаш Людмила Олександрівна, начальник Драбівської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Черкаській області, яка проінформувала про збільшення надходжень по ПДФО та ЄСВ до бюджету Драбівської громади.

Посадовець проаналізувала стан виплати за оренду земельних часток (паїв) сільськогосподарськими підприємствами, наголосила на залученні до виплати дивідендів головами та членами сільськогосподарських підприємств на території громади та використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, додаткових надходжень по орендній платі.

Також, учасники засідання розглянули питання незаконного вирубування полезахисних лісових смуг та дерев, ситуацію щодо незаконних забудов гаражів в смт Драбів та виявлення самовільного заняття земельних ділянок в с.Бойківщина.

Фото без опису