Вітання з Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва та святом Покрови Пресвятої Богородиці

  • 300

Фото без опису

Шановні жителі Драбівської громади!

14 жовтня  Україна відзначатиме три славетних свята – День захисників і захисниць України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці.

День захисників і захисниць України – свято для тих, хто пройшов справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини. Це свято – в пам'ять синів і дочок, хто віддав своє життя за свободу України, за вашу з нами свободу і незалежність.

У світле свято Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва ми з вдячністю і гордістю згадуємо всіх, хто протягом віків і до сьогодні відстоює мир і спокій в Україні. Пам’ятаємо кожного, хто загинув за Україну. Дякуємо кожному, хто воював та воює за неї.

В цей день з глибокою повагою і вдячністю

звертаюся до наших чоловіків та жінок - захисників та захисниць України!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого свята! Дякую вам за відданість Україні та її народу!

Бажаю  у цей святковий день  усім захисникам і захисницям України натхнення і віри в силу власної держави, стійкості та витримки, надійного родинного тилу, здоров’я, звершення всіх мрій і сподівань. Хай любов і підтримка рідних, молитви ваших матерів завжди оберігають вас у виконанні священного обов’язку – захисту Батьківщини.

Ми пам’ятаємо, що спокій наших домівок – у ваших надійних та сильних руках.

Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною! Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності.

Хай береже Україну Господь!

Слава Україні та її захисникам і захисницям!

 

З повагою

Селищний голова                                                Світлана ОРЕЛ