Перевірка сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, щодо підготовки до опалювального сезону

  • 1199

Фото без описуФото без опису12 жовтня 2021 року завідувач відділення соціальної роботи та фахівець  із соціальної роботи комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Драбівської селищної ради відвідали три сім’ї, які мають на утриманні 9 малолітніх дітей, що проживають в селі Перервинці та, які перебувають у складних життєвих обставинах, де батьки неналежним чином виконують свої батьківські обов’язки та потребують сторонньої допомоги.

В ході відвідування в родинах здійснено перевірку умов проживання, вивчено стан забезпеченості продуктами харчування, гігієнічними засобами, речами першої необхідності та підготовки до опалювального сезону.

Під час зустрічі з батьками  обговорювались питання щодо виховання дітей, створення відповідних житлово-побутових умов для їх комфортного проживання, забезпечення  дітей меблями та розвиваючими іграми відповідно до віку, контролю за навчанням та відвідуванням дошкільних та шкільних закладів, ведення домашнього господарства.

Крім того,  були обстежені умови проживання  двох осіб, жителів  селища Драбове-Барятинське, які потребують соціальної послуги соціальна допомога вдома.