Важлива інформація для жителів Драбівської громади!

  • 283

Фото без опису

Відповідно до розпорядження селищного голови від 13.10.2021  № 133 – р із 18 жовтня 2021 року на території Драбівської територіальної громади розпочато опалювальний сезон 2021-2022 років.

Станом на 19 жовтня тепло надійшло до 9 дошкільних навчальних закладів, 2 шкіл та 6 закладів охорони здоров’я громади. В робочому режимі запрацювали котельні комунального підприємства «Драбівські теплові мережі».

Одночасно повідомляємо, що рішенням Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Черкаської обласної державної адміністрації у зв’язку з відсутністю постачання природного газу бюджетним установам на осінньо-зимовий період 2021-2022 років та подальшим виникненням загрози життю та здоров’ю населення області та завдання значних матеріальних збитків, відповідно до пункту 24 частини першої статті 2 Кодексу цивільного захисту України, надзвичайною ситуацією.

У зв’язку з цим, експертна комісія ДСНС України підтвердила своїм рішенням від 18 жовтня цього року, надзвичайну ситуацію в Черкаській області, що склалась у зв’язку із відсутністю постачання природного газу бюджетним установам.

19 жовтня відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС селищної ради, яка розглянула питання про стан готовності Драбівської селищної ради до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із забезпеченням теплопостачання споживачам, під час опалювального сезону 2021-2022.