Щодо передплати журналу «Безпека праці на виробництві»

  • 306

 

Щомісячний профілактично-практичний журнал «Безпека праці на виробництві» постійно висвітлює діяльність виконавчої дирекції Фонду, її регіональних управлінь і відділень, страхових експертів. Своєю тематикою, журнал відповідає ідеології і вимогам Закону України «Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування». Публікації журналу надають керівникам підприємств, суб’єктам господарювань та спеціалістам з охорони праці практичну допомоги в організації, розробленні та впровадженні профілактичних заходів з безпеки виробництва, запобіганні виробничому травматизму, забезпеченні здорових і безпечних умов праці тощо.

У журналі надаються рекомендації спеціалістам служб охорони праці, методична допомога керівникам підприємств, де немає спеціаліста з охорони праці, поради, консультації щодо впровадження профілактичних заходів безпеки на виробництві та запобіганню виробничого травматизму, відповіді на запитання.

З метою поширення пропаганди безпечних та нешкідливих умов праці, профілактики виробничого травматизму та профзахворювань, здійснення Фондом соціального захисту застрахованих осіб,  Золотоніське відділення рекомендує  страхувальникам передплатити журнал «Безпека праці на виробництві» на 2022 рік.