ОГОЛОШЕННЯ

  • 307

Фото без опису

До уваги жителів громади!

 

Акціонерне товариство комерційний банк „Приватбанк“ (далі – банк)  впроваджує пілотний проект „Готівка на касі“ (далі – проект) у віддалених населених пунктах Черкаської області.

Мета проекту: впровадити альтернативний спосіб зняття готівки для клієнтів у віддалених населених пунктах та рівний доступ до банківських послуг усіх категорій населення.

Проектом передбачається:

без комісії зняття до 500 гривень готівкою на касі (за терміналом) під час здійснення купівлі товару чи послуги за картками Visa та Mastercard;

пільгові умови співпраці за послугою „Еквайринг“, що передбачає відсутність щомісячної фіксованої комісії за умовами виконання не менше 10 транзакцій за сервісом „Готівка на касі“ протягом календарного місяця.

Обов’язковою умовою для участі в проекті є відсутність банкомату будь-якого з банку.

Враховуючи вищезазначене, просимо вас розглянути пропозицію банку стосовно впровадження даного сервісу та, у разі готовності, взяти участь у    проекті.

    Додатково за інформацією просимо    звертатися    до    відповідального     представника банку – головного спеціаліста з торгового Еквайрингу в Черкаській області, Васильєвої Оксани Юріївни за номером телефону: 067 470 44 98.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису