ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення проєкту містобудівної документації

  • 477

Фото без опису

Про проведення громадського обговорення проєкту містобудівної документації  «Детальний план території частини вулиці Гагаріна в смт. Драбів, Черкаська область, на якій розташована земельна ділянка орієнтованою площею 0,03 га, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства ( під розміщення автостанції)»

        Виконавчий комітет Драбівської селищної ради повідомляє про початок громадського обговорення проєкту містобудівної документації «Детальний план території частини вулиці Гагаріна в смт. Драбів, Черкаська область, на якій розташована земельна ділянка орієнтованою площею 0,03 га, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства ( під розміщення автостанції)».

Мета проєкту – визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно державних будівельних норм, визначення параметрів забудови, встановлення червоних ліній і ліній забудови. Під час розроблення містобудівної документації було враховано чинні на території України державні норми, правила, стандарти. Детальний план території  складається з Пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів у паперовому та цифровому форматі.

Замовником проєкту містобудівної документації є Виконавчий комітет Драбівської селищної ради, розробником – комунальне проектно-виробниче архітектурно-планувальне підприємство «Облархбюро», підстава для розроблення містобудівної документації є рішення Драбівської селищної ради від 21.05.2021 № 9-28/VIII.

З текстовою та графічною частинами зазначеного проєкту містобудівної документації можна ознайомитися у відділі комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату Драбівської селищної ради за адресою: смт Драбів, вул. Центральна, 69, приміщення Будинку рад, каб. 210.

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату Драбівської селищної ради, тел. 30-6-90.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі  відділом комунальної власності, житлово-комунального господарства, будівництва та архітектури виконавчого апарату Драбівської селищної ради за адресою: смт Драбів, вул. Центральна, 69, приміщення Будинку рад, каб. 210, тел. 30-6-90 або за допомогою електронної пошти: drabiv_km@ukr.net.

Подання пропозицій та їх розгляд здійснюється з 02 листопада по 03 грудня 2021 року. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 03 грудня 2021 року о 11:00 у малій залі Будинку рад за адресою: смт Драбів, вул. Центральна, 69.