Вітаємо всіх працівників соціальної сфери з професійним святом!

  • 346

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани соціальної сфери!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

    У першу неділю листопада традиційно відзначається День працівника соціальної сфери, внесений у календар професійних свят указом Президента України в 1999 році. Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення.

        Кажуть, що життя людини до тих пір має цінність, доки людина може допомагати іншим. Соціальні працівники – це саме ті люди, які всім іншим можуть подати приклад людяності, співчуття та милосердя. Вони щоденно піклуються про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей, позбавлених батьківського піклування, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім'ї, сім'ї учасників АТО, тимчасово переселених українських громадян, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

     Напередодні свята  - Дня працівника соціальної сфери, яке буде відзначатися в Україні 7 листопада, від щирого серця вітаю всіх, хто причетний до соціального захисту жителів нашої громади!

     Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

     Окрема подяка — ветеранам соціальної сфери, для яких соціальний захист став справою життя.

    Зичу вам всім міцного здоров’я, щастя, достатку, любові і радості у ваших оселях, нових успіхів у роботі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях, невичерпної життєвої енергії.

    Прийміть, шановні працівники і ветерани соціальної сфери,низький уклін за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Ви робите потрібну і гуманну справу!

 

З повагою

Селищний голова                                                                          Світлана ОРЕЛ