Вітання працівникам культури з нагоди професійного свята

  • 310

Фото без опису

Шановна  культурно-мистецька родина Драбівської громади!

 

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята — Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

    Це свято – винагорода за вашу повсякденну працю, віддане служіння мистецтву. Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Без вас не обходиться жодне свято. Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич Драбівської громади, своєю плідною творчою працею та силою духу звеличуєте нашу Батьківщину.

     Сьогодні в Україні культура є одним з вирішальних чинників національного відродження, зміцнення державності й об’єднання суспільства навколо спільних цінностей та ідеалів. І саме вам, працівникам культури, випала почесна місія – формувати духовність, почуття національної гідності, взаємного порозуміння та злагоди в суспільстві. Культура - найважливіша складова нашого життя. Це відображений в різних проявах і традиціях дух українського народу.

     Щиро вдячна працівникам будинків культури та клубних установ, бібліотек,  мистецьких навчальних закладів, учасникам аматорських колективів, майстрам народного мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки. Ваша творчість, організаторська діяльність, радують глядача неперевершеними зразками народної творчості, виховують у підростаючого покоління усвідомлення значущості ролі культури!

      Окремо хочу подякувати кожному жителю громади, хто поза своєю роботою, віддаючи сили та частку власної душі, знаходить час створювати людям свято та дарувати радість.

     Бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, Божого благословення, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.           Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним!  Щедрих творчих ужинків вам та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну всім нам працю!

     Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях! Зі святом!

 

З повагою

Селищний голова                                                                                     Світлана ОРЕЛ