Відбулося засідання робочої групи з підготовки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022 рік

  • 259

Фото без опису

10.11.2021 року відбулося засідання Робочої групи з підготовки проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки.

В засіданні взяли участь секретар виконавчого комітету селищної ради, начальники галузевих відділів та керівники комунальних закладів селищної ради. Засідання провів голова робочої групи, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Зореслав Рудченко.

В ході засідання членами робочої групи були детально розглянуті основні заходи соціально-економічного розвитку Драбівської громади, які планується реалізувати у 2022-2023 роках у галузях освіти, медицини, культури та спорту, земельних відносин, дорожньої інфраструктури, благоустрою та житлово-комунального господарства.

Голова робочої групи Зореслав Рудченко звернув увагу начальників галузевих відділів селищної ради та керівників комунальних закладів, на якості планування, необхідності детального та точного обґрунтування заходів, обсягів фінансування та строків їх виконання.

За підсумками засідання робочої групи рекомендовано керівникам галузевих відділів та керівникам комунальних закладів селищної ради до 17.11.2021 доопрацювати перелік заходів до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки із врахуванням висловлених зауважень та пропозицій та подати до відділу економічного розвитку та інвестицій Драбівської селищної ради.

 Відділу економічного розвитку та інвестицій Драбівської селищної ради доручено підготувати проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022-2023 роки та винести її на розгляд сесії селищної ради у грудні 2021 року.

Фото без опису