Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 1078

 

Фото без опису

   11 листопада під головуванням селищного голови Світлани Орел відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради. 

   Перед початком розгляду питань порядку денного селищний голова Світлана Орел вручила  Подяки Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність та високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді вчителям Драбівського навчально-виховного комплексу «Заклад середньої освіти І-ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка – гімназія» Драбівської  селищної ради Івченко Любові Дмитрівні  та Осадчій Оксані Миколаївні.

Фото без опису  Фото без опису

        На початку засідання виконавчого комітету присутні заслухали звіт про роботу галузі культури у 2021 році, інформацію про організацію інклюзивної освіти  у закладах дошкільної та загальної середньої освіти громади та про ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у 2021-2022 навчальному році.

        Члени виконавчого комітету активно обговорили та схвалили проєкт рішення Драбівської селищної ради  «Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 24.12.2020 № 3 – 2/VIII  «Про бюджет Драбівської селищної територіальної громади на 2021 рік».

У ході засідання розглянуто та затверджено рішення з різних сфер життєдіяльності громади. Зокрема, члени виконавчого комітету  підтримали відповідні рішення щодо повернення в сім’ю батька малолітньої дитини з Комунального закладу «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини» Черкаської обласної ради, надання одноразової  матеріальної допомоги жителям Драбівської громади, продовжили термін дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами в селищі Драбів товариству з обмеженою відповідальністю «Маркетингові технології».

В рамках засідання ухвалено низку рішень, що стосувались внесення змін до окремих рішень виконавчого комітету Драбівської селищної ради та комунальних питань.

Рішення  виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.

Фото без опису   Фото без опису