Про обстеження мосту через р.Чумгак на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 240210 Драбів – Білоусівка

  • 939

З метою забезпечення безпеки учасників дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення відділом економічного розвитку та інвестицій селищної ради разом із представником ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» було проведено обстеження мосту через р. Чумгак на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О 240210  Драбів – Білоусівка.

Фото без опису

В результаті обстеження встановлено, що за період експлуатації під впливом навколишнього середовища та дії автотранспорту на ділянках мосту через р. Чумгак накопичилися дефекти та пошкодження, які знизили експлуатаційні показники моста. Зокрема, наявне значне просідання асфальтного покриття в частині прилягання плити проїзної частини мосту до автодороги. Мостове полотно має дефекти дорожнього покриття, ямковість та не відповідає проектній товщині дорожнього одягу. Крім того, підхід до мосту має просадку та один провал внаслідок чого порушено водовідведення.

Фото без опису

За результатами обстеження Драбівською селищною радою було направлено до Черкаської обласної державної адміністрації листа про необхідність проведення ремонту мосту через р.Чумгак.