Вітаємо працівників сільського господарства з професійним святом!

  • 408

Фото без описуШановні працівники сільського господарства Драбівської громади!

 

Прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

 

 

Пізня осінь – традиційна пора завершення сільськогосподарських робіт, і не випадково на цей час припадає професійне свято працівників сільського господарства.

День працівників сільського господарства України — це свято справжніх трудівників, дбайливих господарів, гідних, сильних та прекрасних людей, які трудяться на благо нашої рідної країни. Для аграріїв кожний рік має свої особливості, без врахування яких домогтися гарної врожайності дуже важко. Ось і цього року урожай зібрано вчасно, з найменшими втратами, завдяки спільній, сумлінній праці комбайнерів, механізаторів, водіїв та всіх, хто, працював від зорі до зорі для забезпечення нас найціннішим — хлібом.

Робота в полі чи на фермі не є легкою та потребує від людини певних знань і досвіду, а також особливого ставлення до землі. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника – залишаються взірцем для багатьох.

 

Шановні аграрії та трудівники сільського господарства! 

Щиро дякую вам за любов до землі, бажання працювати, розвиватися в цей складний час, надлюдську витримку, людяність, щирість, простоту та життєву мудрість! 

Бажаю вам щедрих врожаїв та щедрих подарунків долі, миру, благополуччя та достатку в кожній родині! Хай вас обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя ваші задуми та сподівання! Бажаю всім вам та Вашим родинам здоров’я, щастя та наснаги! Добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

                                    Зі святом Вас, дорогі трудівники села!

 

З повагою

Селищний голова                                                     Світлана ОРЕЛ