Про проведення фестивалю творчості для дітей з інвалідністю "Повір у себе"

  • 452

Фото без опису

3 грудня 2021 року  комунальним закладом "Центр надання соціальних послуг» Драбівської селищної ради Золотоніського району Черкаської області було організовано фестиваль творчості для дітей з інвалідністю "Повір у себе", метою якого є в першу чергу розвиток, підтримка творчих здібностей дітей, самоствердження та реалізація їхніх талантів, сприяння інтеграції в суспільство, а також привернення уваги громадськості до їх проблем.

Участь у фестивалі взяли 13 дітей з селища Драбів, Драбове-Баратинського, Митлашівського, Золотоніського, Михайлівського старостинських округів  Драбівської територіальної громади.

Підготовка до фестивалю творчості "Повір у себе" тривала майже весь рік. Саме тут діти можуть представити найкращі свої творчі роботи та номери. Готувалися до фестивалю всі - хтось підбирав та вивчав улюблені пісні, хтось малював та клеїв, хтось майстрував.

Малюнки, аплікація приваблювали чудово підібраними кольорами та цікавими задумками. Декоративно - прикладне мистецтво, вокал - у кожній роботі відчувалися теплота душі, доброзичливість і сонячний настрій, які хлопчики й дівчатка передавали за допомогою акварелі, бісеру, стрічок та інших матеріалів.

З вітальним словом до батьків та дітей звернулася голова Драбівської територіальної громади Світлана Орел, яка побажала учасникам фестивалю творчості "Повір у себе" творчих здобутків, натхнення, здійснення мрій та вручила грамоти за участь у фестивалі і цінні подарунки, солодощі.