З Днем Збройних Сил України!

  • 254

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, захисники Української держави!

Дорогі ветерани!

    Від щирого серця вітаю Вас з Днем Збройних Сил України, святом кожного, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини, охороняє її кордони, оберігає мир та спокій народу.

    Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.           

      Сьогодні десятки тисяч воїнів на сході України стримують російську агресію і забезпечують мирне небо для нас.

Відзначаючи це свято, ми складаємо глибоку шану всім, хто віддав своє життя в ім’я  свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім хто несе військову службу в зоні АТО/ООС, за відданість українському народу та безстрашність тих, хто нині зміцнює обороноздатність країни!

     З нагоди Дня Збройних Сил України зичу всім міцного здоров'я, миру, добра, щастя, затишку та благополуччя. Нехай любов до своєї країни, людська повага та вдячність надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння українському народові. Нехай відвага, сміливість і мужність допомагають вам подолати всі труднощі, які зустрічаються на шляху!

        Завдячуючи вам, Україна була, є і буде незалежною суверенною державою!  

 

З повагою

Селищний голова                                                            Світлана ОРЕЛ