Вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування

  • 320

Фото без описуФото без опису

 

Шановні  працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету Драбівської територіальної громади!

 

   7 грудня всі, хто працює та працював в сільських, селищних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців в селищній, районній та обласній радах відзначають  День місцевого самоврядування.

 

Щиро вітаємо всіх вас із нагоди професійного свята!

    Дякуємо вам за любов до рідного краю, самовіддану працю, активність у громадському житті. Сподіваємося, що  ми зможемо змінювати нашу громаду на краще, варто лише співпрацювати пліч-о-пліч заради спільної мети.

    Нехай це свято об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші селища і села щасливим й багатим. Нехай цей урочистий день додасть усім нам сил та наснаги на добрі справи, а професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.

   Бажаємо усім терпеливості, твердості духу та упевненості у власних силах, задля утвердження справжніх ідеалів народовладдя! Щастя вам, добробуту та мирного сьогодення!

 

 

         Селищний голова                                                                  Секретар селищної ради

         Світлана ОРЕЛ                                                                       Олександр МІРОШНИК