Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 267

       

     9 грудня під головуванням селищного голови Світлани Орел  відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

       В  засіданні взяв участь 21 член виконкому, із 24 затверджених сесією селищної ради, на розгляд яких було винесено 24 питання.

  Члени виконавчого комітету схвалили проєкт Програми соціального,  економічного та культурного розвитку Драбівської селищної ради на 2022 - 2023 роки та  проєкт бюджету Драбівської селищної територіальної громади на 2022 рік. Ці питання  були детально обговорені із старостами селищної ради, які бачать всі нагальні  питання сіл на місцях,   керівниками галузевих структурних підрозділів селищної ради та прийняли рішення винести  проєкти цих базових нармативних актів на затвердження чергової сесії селищної ради.

Заслухали звіти керівників комунальних підприємств та закладів   селищної ради про роботу в 2021 році, які висвітлили  свою роботу та відповіла на всі питання, що цікавили членів виконкому.  

       Голова адміністративної комісії селищної ради Рудченко Зореслав прозвітував про  роботу очолюваної ним комісії за поточний рік. Він акцентував увагу на тому, що протягом 2021 року проведено 15 засідань адміністративної комісії на яких розглянуто 21  протокол про адміністративні правопорушення, складені уповноваженими особами органів внутрішніх справ, та звернувся до старост селищної ради з пропозицією активізувати свою роботу по виявленню фактів адміністративних правопорушень в сфері благоустрою на підпорядкованих територіях.

         На розгляд виконкому виносилися питання що стосуються опіки та піклування,  соціального захисту вразливих верств населення, вирішення питань житлово-комунального господарства.

 В ході засідання було розглянуто ряд інших питань та підтримано їх.

       Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.