Постійні комісії селищної ради продовжили роботу

  • 180

     

   Фото без описуСьогодні депутати селищної ради провели засідання двох постійних комісій селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва та з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою. У роботі комісій взяли участь начальники структурних підрозділів виконавчих органів Драбівської селищної ради.

     Депутати опрацювали  проєкти рішень, які вносяться на розгляд чергової 20 сесії. Важливим питанням порядку денного бюджетної комісії було схвалення бюджету Драбівської територіальної громади на 2022 рікФото без опису.  Розглянуто та схвалено значну низку рішень про внесення змін до програм, які забезпечують соціальний, правовий та культурний розвиток громади, Обговорили і підтримали ряд питань у сфері освіти, затвердили зміни до Регламенту селищної ради.

     Фото без описуПлідною була робота комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою. Жваве обговорення відбулось при розгляді земельних питань, які стосувалися надання дозволу на виготовлення і затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою та інші.

       Після обговорення комісії рекомендували профільні питання, із внесеними змінами та доповненнями, до розгляду на черговій 20 сесії.

 

Фото без опису    Фото без опису