Відбулося перше пленарне засідання 20 сесії селищної ради

  • 317

 

Фото без опису

17 грудня 2021 року  відбулося перше пленарне засідання чергової  20 сесії Драбівської  селищної ради. На сесії були присутні голова Золотоніської районної ради Борис Євмина, депутати Черкаської обласної ради Вадим Гайович та Григорій Плічко, керівники установ та організацій територіальної громади  та структурних підрозділів селищної ради.

На початку засідання селищний голова Світлана Орел прозвітувала перед депутатами та присутніми на сесії  про проведену роботу  виконавчих органів Драбівської селищної ради за 2021 рік (із звітом можна ознайомитися тут). Депутати одноголосно визнали роботу  виконавчих органів Драбівської селищної ради   задовільною.

Було заслухано та взято до відома звіт селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики селищною радою  в 2021 році.

Основними  питаннями сесії було прийняття бюджету Драбівської територіальної громади на 2022 рік та Програми соціального, економічного та культурного розвитку громади на наступний рік.

Також було розглянуто та схвалено й інші питання, які стосувалися комунальної власності, внесення змін до цільових програм селищної ради, регламентування діяльності селищної ради.

Частину питань перенесено на друге пленарне засідання сесії селищної ради, яке буде проведено 20 грудня.