Співчуваємо, підтримуємо, сумуємо…

  • 546

 

Голова Драбівської селищної територіальної громади, депутати селищної ради, виконавчий комітет, працівники апарату селищної ради, висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті депутата Драбівської селищної ради 8 скликання  ПРАВДИ Юрія Олексійовича.

Фото без опису

В це неможливо повірити й це неможливо усвідомити, але сталося непоправне - 29 грудня 2021 року відійшла у вічність молода людина, хороший батько та сім’янин, голова фермерського господарства «Правда 2».

Важко знайти слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце рідної людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилась поруч.

Нехай добрий світлий спомин про Юрія Олексійовича назавжди залишиться у серцях рідних, односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне. Поділяємо біль та горе рідних. Вічна і світла пам'ять про Юрія Олексійовича назавжди лишиться у наших серцях.

 

Прощальна церемонія відбудеться 30 грудня о 12 годині в селищі Драбове-Барятинське.