Вітання жителям громади з новорічними та різдвяними святами

  • 357

Шановна моя громадо!

Щиро вітаю з прийдешнім Новим 2022 роком та Різдвом Христовим!

 Фото без опису Новорічні та Різдвяні свята – це час підведення підсумків, час нових можливостей, мрій та сподівань. Рік, що минає, не був легким для нашої громади, для кожного з нас. Цей рік поставив перед нами багато важливих питань, на які потрібно буде відповісти вже в новому році. Долаючи труднощі, ми стали сильнішими, навчаємось співпрацювати, докладати максимум зусиль для отримання кращих результатів.

    Вірю і сподіваюсь, що саме любов до рідного краю, прагнення зробити життя людей нашої громади світлим і щасливим, додасть натхнення та сил ефективно працювати в новому 2022 році.

    Бажаю, щоб наступний рік наповнив ваші серця добром, любов’ю та вірою у здійснення заповітних мрій і сподівань, приніс здоров’я, добробут і сімейний затишок, щоб у ваших родинах панували взаємоповага та турбота. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік прийдешній.

   Нехай сяйво Різдвяної зорі сповнить нашу країну дивом - зупинить постріли, подарує надію на краще та утамує біль тих, хто в цьому році пережив тяжкі втрати і страждання. Нехай кожен з нас  в цей непростий час згадає про Різдвяне тепло та радість, подасть один одному руку миру з побажаннями щастя, здоров′я  і добра !

   Благословенним нехай буде завтрашній день, і дай нам Боже жити й працювати на благо нашої громади!

                  Щасливого нового року й веселих різдвяних свят!

З повагою

Селищний голова                                                                                          Світлана ОРЕЛ