Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 363

 

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти Драбівської селищної ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015  15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби (Хліб цільнозерновий бездріжджовий ( 0,3 кг/шт); Батон (0,45-0,55 кг/шт) на 2022 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-06-000389-a;

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 221562,00 грн. (двісті двадцять одна тисяча п’ятсот шістдесят дві грн. 00коп) з ПДВ;

5. Обсяги закупівлі– Хліб цільнозерновий бездріжджовий ( 0,3 кг/шт) – 11442 шт.

Батон (0,45-0,55 кг/шт) - 867 шт

6. Строк поставки – з 01 лютого 2022 року по 31 грудня 2022 року;

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

№ з/п

Найменування предмета закупівлі

Якісні характеристики предмета закупівлі

Одиниця виміру

Кількість*

1

Хліб цільнозерновий бездріжджовий ( 0,3 кг/шт)

 Хліб повинен бути свіжим, виготовлений з борошна грубого помелу, мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформації). На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви, гнилі. Строк придатності не повинен перевищувати 80% від загального строку придатності.

Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. Вміст солі не більше 3,0 г на 100 г продукту

шт

11442

2

Батон (0,45-0,55 кг/шт)

Батон повинен бути свіжим, виготовлений з борошна вищого ґатунку, мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформації). Структура м'якушки повинна бути щільна, та не кришитися при нарізанні. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви, гнилі. Строк придатності не повинен перевищувати 80% від загального строку придатності.. Форма, овальна, не розпливчаста без притиска. Поверхня без великих тріщин і підривів, з наколами або надрізами, або без них у відповідності з технічним описом. Колір : світло-жовтий.

Батон повинен бути пропечений, не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Пористість  розвинена без пустот і ущільнень.  Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху.

шт

867

 

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

 Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами тендерних торгів, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів визначених в заявках Замовника.

 Графік поставки – дрібними партіями по заявці Замовника, без обмеження розміру мінімального замовлення.

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

Мета використання Товару: для харчування дітей

Розрахунок потреби на 2022 рік підтверджений розрахунками плановофінансового відділу з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників:

- Постанови КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

Фото без опису