Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 279

 

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  продуктів харчування на 2022 рік відділу освіти Драбівської селищної ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015 код 15110000-2 М’ясо (Свинина (задок) свіжа чи охолоджена вищого ґатунку,   філе куряче охолоджене) на 2022 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-01-10-002436-c;

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 551010,00 грн. (п’ятсот п’ятдесят одна тисяча десять  грн. 00 коп) з ПДВ;

5. Обсяги закупівлі– Свинина (задок) свіжа чи охолоджена вищого ґатунку – 713,0 кг;

філе куряче охолоджене – 2970 кг;

6. Строк поставки –по 31 грудня 2022 року;

7. Товар має  відповідати наступним вимогам:

п/п

Найменування товару

Од.

виміру

К-ть

Якісні характеристики

1

2

3

4

5

1

Свинина (задок) свіжа чи охолоджена вищого ґатунку (ЄЗС 15110000-2 – М'ясо)

кг

713

Свинина має бути вітчизняного виробника, свіжа або охолоджена, вищого ґатунку, без кісток, великими шматками, без пороків, колір від яскраво-червоного до червоного, без жиру.  На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість товару повинна відповідати ДСТУ.

2

Філе

куряче

охолоджене

 

кг.

2970

Вищого ґатунку,  охолоджене. Філе грудинки куряче має бути натуральне, без шкіри і поверхневої плівки, неушкоджене, чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. Форма філе овальна. Колір від блідо-рожевого до рожевого, запах властивий свіжому м'ясу, без стороннього запаху. М'язова тканина щільна, пружна.

 

Якість повинна відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

 Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами тендерних торгів, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів визначених в заявках Замовника.

 Графік поставки – дрібними партіями по заявці Замовника, без обмеження розміру мінімального замовлення.

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

Мета використання Товару: для харчування дітей

Розрахунок потреби на 2022 рік підтверджений розрахунками плановофінансового відділу з економічним обґрунтуванням на використання продуктів харчування, виходячи з основних виробничих показників:

- Постанови КМУ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.