Проведено засідання виконавчого комітету селищної ради

  • 1081

Фото без опису13 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Драбівської селищної ради.

В  засіданні взяли участь 20 членів виконкому, із 26 затверджених сесією селищної ради, на розгляд яких було винесено 27 питань.

Члени виконавчого комітету заслухали  звіти про роботу в 2021 році керівників закладів охорони здоров’я селищної ради Балагурчика Олександра та Бойко Світлани, керівника комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» селищної ради Прядко Лідії;  затвердили тарифи на платні послуги, що надаються КНП «Драбівська багатопрофільна лікарня» та комунальним закладом «Центр надання соціальних послуг», порядок організації доступу до публічної інформації, що знаходиться у володінні селищної ради; встановили розмір батьківської плати за навчання в Драбівській дитячій школі мистецтв.

Учасники засідання обговорили Методику  розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг (холодної води), яку представив тимчасово виконуючий обов’язки начальника   комунального підприємства Драбівське  виробниче   управління житлово-комунального господарства Лісовий Іван. Враховуючи важливість вирішення питання обліку холодної води у багатоквартирних будинках селища, в результаті жвавої дискусії, затвердили Методику.

Присутні також  розглянули питання що стосуються опіки та піклування,  соціального захисту вразливих верств населення, вирішення питань житлово-комунального господарства, прийняли відповідні рішення згідно поданих до виконавчого комітету заяв фізичних та юридичних осіб.

 

Рішення засідання виконкому будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Драбівської територіальної громади у встановлений чинним законодавством термін.

 

Із звітами керівників закладів охорони здоров’я Драбівської селищної ради про роботу у 2021 році можна ознайомитися за посиланнями: КНП "Драбівська багатопрофільна лікарня", КНП «Драбівський ЦПМСД»