Розпочато роботу постійних комісій селищної ради

  • 218

Фото без опису

В ході підготовки до 21 чергової сесії Драбівської селищної ради розпочали свою роботу постійні комісії селищної ради.

Сьогодні, 17 січня 2022 року, відбулося засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та благоустрою. У роботі комісії взяли участь начальник відділу земельних відносин та екології виконавчого апарату селищної ради, старости та жителі населених пунктів Драбівської територіальної громади.

В ході роботи депутати розглянули значну кількість земельних питань, які стосувалися надання  дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості); на виготовлення проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в тимчасове користування на умовах оренди; затвердження технічної  документації та про передачу у власність громадянам земельних ділянок, що знаходяться на території Драбівської селищної ради.

Після обговорення комісії рекомендували профільні питання, із внесеними змінами та доповненнями, до розгляду на черговій сесії, проведення якої заплановано на 28 січня 2022 року.