Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

  • 264

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату  пального на 2022 рік відділу освіти Драбівської селищної ради.

1. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015, код 09130000-9 – Нафта і дистиляти (дизельне паливо; бензин моторний марки А-92) на 2022 рік;

2. Ідентифікатор закупівлі:     UA-2022-01-21-014645-b;

3. Відкриті торги;

4. Очікувана вартість закупівлі: 420750,00 грн. (чотириста двадцять тисяч сімсот п’ятдесят грн. 00коп) з ПДВ;

5. Обсяги закупівлі газу природного – Дизельне паливо – 13300 л;

Бензин моторний марки А-92 – 750 л.

6. Строк поставки –по 31 грудня 2022 року;

7. Пальне має  відповідати наступним вимогам:

Загальні умови поставки товарів:

- Переможець забезпечує суворе дотримання правил прийому сировини, наявність сертифікатів відповідності (якості) та термінів придатності нафтопродуктів.

- Товар постачається учасником-переможцем протягом 2022 року за додатково погодженими партіями на підставі паливних талонів (карток).

- Право на отримання товарів передбачених даною документацією виникає на підставі талонів, скреч-карток.

- Талон на паливо виготовлений на паперовому носії; глянцевому паперовому носії, заламінованого плівкою; пластиковому носії. Містить вказівку на вид (марку) Товару та номінал і строк дії картки. На картку нанесено штрих - код, голографічне зображення та інші ступені захисту.

- Переможець, що передає (реалізує) паливні картки повинен бути власником товару (палива, що є предметом закупівлі), для підтвердження у складі тендерної пропозиції подається копія договору купівлі-продажу пального у виробника (офіційного представника).

- Учасник повинен передати (поставити) Замовнику товари, передбачені цією документацією, якість яких відповідає умовам ДСТУ (ГОСТ, ТУ).

 

Поставка здійснюється згідно потреб Замовника за адресою та місцезнаходженням АЗС у межах смт. Драбів Золотоніського району Черкаської області. 

Якість товару має відповідати вимогам документації та діючим в Україні нормам, щодо якості зазначених у цій документації товарів.

Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами), з урахуванням цінових даних сайту https://index.minfin.com.ua/markets/fuel/ на дату оголошення закупівлі.

Мета використання Товару: для заправлення автомобільного транспорту замовника

 

Розрахунок потреби на паливо у 2022 році підтверджений розрахунками плановофінансового відділу з економічним обґрунтуванням на використання пального, виходячи з основних виробничих показників:

- фактичних видатків на пальне у 2021 році на дані транспортні засоби;

- забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді;

- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на пальне з бюджету протягом бюджетного періоду.